Jeremy Lin trojer

Howard forslået knæ i uddannelse

Det er fantastisk! Raketter med holdet , ifølge flere journalister tweets afslørede Rockets center Dwight Howard forslået sit knæ i uddannelse og mistede de fleste af uddannelsernes indhold .


Dwight Howard ( December 8, 1985 – ) blev født i Atlanta, Georgia (Atlanta , Georgien ) er en amerikansk professionel basketballspiller, det funktionelle center , spillede for NBA Houston Rockets . I NBA Draft 2004 Howard er Orlando Magic med den første samlede pick i første runde . Howard var 2008 NBA Slam Dunk mester . 2009, 2010 og 2011 , Howard vundet tre i træk NBA Defensive Player of the Year , og i rebounds , to blokke af data i to år i træk rangeret først i ligaen. Beijing 6 Juli 2013 , efter en lang sæbeopera – stil pull , endelig gjort Howard en endelig beslutning: at slutte sig til Rockets .


Jeg tror, ​​at folk , der gerne Dwight Howard vil føle sig trist . Fordi de vil se, at han på stedet , mens de kan bære Billige NBA Trøjer til ham juble op . Men ifølge Rockets træner Kevin McHale sagde Howard og hans holdkammerater i uddannelse kommer sammen , sandsynligvis færdig kun 5% af indholdet af uddannelsen . Ifølge de seneste indikationer , vil Howard kun lidt forslået, og ikke medtages på listen såret.


Var fraværende på grund af en ankelskade , før Howard spillet, og Bobcats er lige kommet tilbage . Da Dwight Howard ‘s skade , mange af spil, han ikke kunne deltage , tror jeg, at ligesom hans fans vil føle sig meget tabt. Men jeg tror, ​​at vi skal være parat til at vente på hans næste spil. Og hvis du ønsker at købe en NBA Trøjer Mænd som ham , så gør det hurtigt , skal du ikke lade dig fortryde. Og vores hjemmeside har anden trøje for dig at vælge .


 Mænd NBA Houston Rockets Trøje Dwight Howard 12 Swingman Alternate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeremy Lin trojer