Hej Verden!

Heat 8-0 Opsigelse

Beijing den 5. marts Rockets 106-103 sejr over Miami Heat derhjemme. James spillede iført en maske – formular , i gårsdagens spil, men scorede en karriere-high 61 point . Rockets ansigt, James er også meget spændende, efter syv kampe, al den varme for at vinde, og de havde et gennemsnit på 112,6 point pr kamp. I de sidste fire sammenstød , James scorede 33,8 point pr kamp , mens Wade fik sidste fire i gennemsnit 31,3 point.

Heat, trods alt, kæmper tilbage til ryggen, mens Rockets seneste tilstand også god, efter åbningen , de to parter udveksler at massiv raket ikke stræbe .

Endelig blev en omkreds endelig fyret, Beasley og Ray – Allen ramte tre i træk, dette afsnit er der 8 minutter 28 sekunder , Beasley atter ramt tredje , Heat til 87-88 bag alene . Efter varmen tre gange i kampen , men Rockets tre grader udenfor. Udlignet til 93-93 efter Jones baghånd layup og fejl , og selv scoret tre point med en fin cast har Harden og Howard også lykkedes Rockets 7-0 til 100-93 holde vores jord .

Beverly begyndte at gå , da NBA blev opgivet af Miami Heat , så han var særlig spændende at spille Heat, inden for 20 sekunder , han scorede fire point, mens spillet 2 minutter 17 sekunder , hvilket raketter til 104-95 . På forsvar, Beverly er meget svært for Rockets førende feats .

Beasley ramte tre -pointers i spillet samt 21,2 sekunder , vil varmen inddrive så scoren 103-106 . Hærde kritiske øjeblik endda fejl , gav Heat chancen.

James Ctrl-tasten slag , en raket fløj alle udenfor , for at forhindre James Howard. Der er 0,9 sekunder i spillet, når James valgte en uden skud på Howards indblanding ikke ramt. Efter Jones fik rebound, spillet slutter.