Howard til at tale om skader

Nash Los Angeles hjem programoversigter

Beijing den 24. marts sladder medier ” TMZ ” rapporterer Los Angeles Lakers holdets stjerne punkt vagt steve nash – er den ældste spiller i ligaen i dag , på trods af den nuværende kontrakt frem til sommeren 2015 til at bakke om , men tilsyneladende har han kommet for at blive betragtes som en fase af livet efter pensioneringen. Ifølge informerede kilder afsløret, at den to-tiden MVP netop har brugt $ 4,8 millioner til at erhverve en ejendom i Manhattan Beach, Los Angeles.


Nyheden kilde sagde, at Nash har længe været på vestkysten på udkig efter en permanent opholdstilladelse efter nogle undersøgelser screening, og i sidste ende vil han være målrettet i dette sæt er kun to blokke fra stranden, med et samlet areal på 4.175 kvadratmeter ( cirka 388 kvadratmeter ) hus.


Det er værd at nævne, at Nash kan bruge 4800 tusind dollars bare for at købe det stykke jord, på grund af deres egen arkitektoniske stil af dette hus er både forældet og grim , men Nash har planer om at rive ned fuldstændig genopbygget , og har identificeret en god bygning designere kandidater håber, at deres ideelle hjem bygget så hurtigt som muligt .


Ifølge informerede kilder afslørede, at denne egenskab oprindeligt var beder $ 5.000.000 mens Nash og andre bargain talte 4,800,000 , på betingelse af, at – den måde, han ville tage den kontante betaling !


Nash grund af virkningen af ​​skader i denne sæson, ramte en karriere værste sæson , Lakers spillede intermitterende repræsenterer i alt 11 spil , i gennemsnit 7,4 point og 5,3 assists , skydning kun 36,7% . Den gode nyhed er, at efter næsten 40 dages hvile , engang troede skal tilbagebetales under de omstændigheder sæsonen, har han været på en hjemmekamp mod guiderne at fuldføre comeback og sendt ud 11 assists i 19 minutter tid og 3 stjæler . I Jordan – vil Jordan Farmar såret ikke spille under de omstændigheder , hans tilbagevenden til en stor udstrækning lettet det øjeblikkelige behov Lakers punkt vagt stilling .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Howard til at tale om skader