Hold San Antonio Spurs Trøjer selv

Du har brug for Miami Heat Trøjer

Kan du lide Miami Heat? Som vi ved Lost LeBron – James Miami Heat i den nye sæson har lavet to lige start, og Chris Bosh har bidraget. Bosh sagde i et interview, sagde han nu er mere vant til at spille, det er den spillestil, han fortjente. Mange mennesker køber Billige NBA Trøjer at juble op.


Over de seneste fire sæsoner har Bosh spillet rollen som Miami offensiv tredje punkt, og med afgang James, Bosh blev den absolutte kerne af varmen på den offensive ende, blev han fuldstændig udgivet i potentialet på den offensive ende, de tidligere to spil i den nye sæson fik han 26 point, henholdsvis og 30 point, mens der i hele Heat Big Three æra har Bosh kun gjort det en gang kontinuerlig single-game scoring 25+. Miami Heat Trøjer er stadig varmt salg på markedet.


Heat hjem til sejr over Raptors 107-102. Chris Bosh står hans tidligere hold scorede 21 point 11 rebounds og Dwyane – Wade bidrager 19 point, 11 rebounds og syv assists, lol – Deng havde 18 point, Sean – Williams 16 point fra bænken – Mario Chalmers 12 point.


Jeg håber, at varmen kan fortsætte med at vinde. Og hvis du støtte dem og ønsker at købe en, kom nu, er vores hjemmeside nba-basket-trojer.info venter på dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold San Antonio Spurs Trøjer selv