Populære James Miami Heat Tröja online salg

Populære Miami Heat Tröja

Hvis du fokuserer på basketball, vil du vide San Antonio Spurs spille mod Miami Heat. Har du se basketball spil? Hvis du kan lide at spille basketball, så tror jeg måske skulle du have egen Billige NBA Trøjer.


NBA-finalerne igen gå i krig, og i sidste ende Miami hjem igen 86:107 tabte stort score. Store score 1-3 bag tre på hinanden følgende drømme er blevet skæv. Alle fire af den sidste kamp i Bosh efter kampen til at klage, de modtager for lidt mulighed for at angribe, mens James sagde også, at det næste spil vil give Dragon King for at skabe flere skud. I dag, Heat offensive spil begyndte virkelig begynde at spille Bosh, han løbende drible til kurven for at score, viste sin hårde side. Men ikke længe, ​​Bosh spiller godt i første kvartal, selv med støbte pludselig 4 fra 3.. Det næste spil næsten ikke se højdepunkterne i de tidligere boss Raptors spille. Bosh hele spillet 5 af 11 skydning, 12 point, greb kun fire rebounds. At kende Heat 27-44 i spillet bag Spurs 17 rebounds så meget, og Spurs stadig 12 offensive rebounds, Heat disse data er dobbelt holdet. Fandt du ikke spille en effektiv offensiv præstation er ikke nok til at tvinge den defensive ende, selvfølgelig, Heat rebound ydeevne så slemt ikke bare skyde skylden Bosh, der er nødvendig for at forbedre styrken af ​​holdet er at forbedre spillet. Jeg håber, de kan spille bedre skæbne


Mens Heat tabte, men jeg tror, ​​de fans vil altid lide ham og støtte ham. Hvad mere er Miami Heat Tröja stadig varm salg. Hvis du ønsker at købe en, velkommen til vores hjemmeside nba-basket-trojer.info.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Populære James Miami Heat Tröja online salg