Nash Los Angeles hjem programoversigter

Efter tilbagetrækningen af gamle fisk i Knicks top

Beijing 26. marts i henhold til ” USA Today ” rapporterede, at hvis den gamle fisk Derek – Derek Fisher pensioneret i slutningen af sæsonen, og sluttede sig til ledelsesteam, som du ikke skal blive overrasket , fra den aktuelle besked Fisher er tilbøjelige til at vælge at slutte sig til Knicks næste sæson ledelse.


Ifølge reporter Sam – Amick brød nyheden , Fisher er tilbøjelige til at vælge at gå på pension efter indtræden i Knicks ledelse, går der hoppede af til hans mentor Phil Jackson.


” Han ( Jackson) ville vælge at tilslutte sig nogle af hans folk bekendt med ledelse, ” Amick sagde : “En persons navn du bør ikke være overrasket over, at Derek – Derek Fisher for Lakers og Filippinerne, han Seoul sammen fik fem mesterskaber han er meget respekteret for Phil, men Jackson er også meget glad for ham , at han var den fødte leder og en dygtig manager. Derek havde allerede bebudet slutter efter denne sæson pensioneret , så lad os vente og se, hvis de to af dem ville i sidste ende kommer til et stykke af det . “


Jacksons personlige venskab med den gamle fisk er meget god, hans kampagne havde ni sæsoner med Jackson, som nåede finalen syv gange , men da Jackson forlod Lakers , de også holdt kontakten , ofte kommunikerer via SMS. Da Jackson annoncerede sammenføjning Knicks ville Fisher har heldigvis fortalte reportere , siger, at de kan se sig selv på sidelinjen af ​​sin mentor .


Begyndelsen af ​​sæsonen , har Fisher annonceret går på pension efter sæsonen , selv om Thunder kaptajner forsøgte at fastholde , men dette synes ikke at imponere den gamle fisk beslutsomhed. Hidtil sæsonen, Fisher tilstedeværelse af både 17,1 minutter spilletid til at bidrage 5,3 point 1,5 rebounds og 1,4 assists .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nash Los Angeles hjem programoversigter