Køb Los Angeles Lakers Trøjer som en gave

Stilfuld Golden State Warriors Trøjer

Det er ikke underligt, at fans elsker Golden State Warriors og dets spil. Og dens Billige NBA Trøjer trækker også en masse opmærksomhed. Vi er interesseret i nyhederne. Angiveligt, Kobe Bryant scorede 44 point, men Lakers hjemme til 115-136 nederlag til krigere.


På den første dag i den måned de to hold har spillet mod krigere hjemme til 127-104 sejr over Lakers, Thompson scorede en karriere-high 41 point. Igen territorier, til Lakers hjemme, men resultaterne har ikke ændre resultatet af de første tre kvartaler Warriors lad miste spændingen. Alle basketball elskende viser passion for Golden State Warriors Trøjer. Ligegyldigt hvad der sker, Golden State Warriors er altid vores helte.


Lakers har fire spil miste streak. Kobe Bryant spillede kun tre sektioner, 34 stemte 15 bidrag en sæson-high 44 point. Jordan – Hill scorede 15 point og 11 rebounds, Jeremy Lin 2 skud, undladt at score, og kun 1 assist.


Så lad os juble det på, og vi er overbeviste om, at Golden State Warriors vil blive mere og mere populære i år. Hver dag har vi fokus på nyheder om holdet, og vi er ved at dø for at se det vinde spillet. Så hvis du er interesseret i de produkter, lige kommet til online butik nba-basket-trojer.info. Ingen grund til at bekymre sig om kvalitet og pris. Vi håber du vil kunne lide det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb Los Angeles Lakers Trøjer som en gave