Cleveland Cavaliers Trøjer dedikeret til fans

God kvalitet Los Angeles Lakers Trøjer på vores hjemmeside

Med afslutningen af NBA VM, må mange fans har ventet på det næste spil. Jeg tror, ​​at hvis du kan lide NBA så meget, så skal du have Billige NBA Trøjer, right?


Er du interesseret i NBA spil? Hvis svaret er ja, så tror jeg du skal vide Kobe Bryant. Men kender du hans historie?


Kobe Bryant og Tracy McGrady, de to talentfulde high school spillere, den ene efter den anden i ligaen, hver modstander både for feltet er også liv alter ego. I sidste måned i et interview med Yahoo Sports interview, Tracy McGrady og Bryant måtte afsløre deres sommer træning sammen ironisk nok kun 35 år i år, har året før han blev pensioneret fra NBA officielt annonceret. Sidste sæson, Bryant grund af akillessene og knæskader kun spillet seks kampe, men en udbredt opfattelse, at han fuldt ud havde genvundet, men stadig kræver en masse træning for at sikre, krop stærk nok til at undgå risikoen for re-skade. “Hvad er hemmeligheden bag det Bryant ukendt insider?” Bryant atletisk træner Judy – Grosseto sagde i et interview, “ikke noget særligt, kun hårdt kun at træne Folk der synes ham vil have en af ​​hans Los Angeles Lakers Trøjer.


Selv basketball karriere sluttede, hans ambition slutter ikke, men vil blive overført til andre ting. Venter på at se ham spille med musklerne i branchen nu. “. Lad os velsigne ham sat sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cleveland Cavaliers Trøjer dedikeret til fans